Gensyn med vennerne

Vi træder ind af døren, de vender sig og ser det er os. Der er gået en måned siden vi var der sidst. Vi bliver hilst med et par stille og rolige 'Dav'. Først efter et par omgange er det passende at spørge hvordan det går, og efter endnu et par omgange snakkes der løs om at det var heldigt at vejret var så godt den dag, for hvad skulle vi ellers ha' gjort af alle dem der måtte sidde udenfor den dag.

Vi træder ind af døren, de vender sig og ser det er os. Der er gået en måned siden vi var der sidst. Vi bliver hilst med et par stille og rolige ‘Dav’. Først efter et par omgange er det passende at spørge hvordan det går, og efter endnu et par omgange snakkes der løs om at det var heldigt at vejret var så godt den dag, for hvad skulle vi ellers ha’ gjort af alle dem der måtte sidde udenfor den dag.

En måned efter vores fars bisættelse vendte vi tilbage til Bønnerup Strand, og skulle selvfølgelig også besøge hans sædvanlige vandingshul. Vi havde jo en regning vi skulle betale (gravøl).

På turen nåede vi at besøge 4 af vores fars søskende i henholdsvis Jyllinge, Odense, Studsgård og Give (den 5. bor på Nørrebro, og hende må vi også snart besøge), få tildelt evig besøgsret hos vores fars naboer, spise alt for meget mad, snakke voldsomt meget og køre rigtig mange kilometer i det ganske danske land.

I Odense mødte vi en mand, der var svanernes ven.

Svanernes ven

I Bønnerup var der diset.

Havgus, Bønnerup Strand

I Give regnede det.

Tordenbyge

Vi ramte Istedgade klokken 23.15 i aftes, trætte og glade.

One thought on “Gensyn med vennerne

  1. Hej Lisa.
    Ja, så stødte jeg på dig igen. Det er 2. gang at jeg ramler ind i din hjemmeside. Første gang tænkte jeg, fedt det er da min gamle klassekammerat – Lisa – fedt jeg vender tilbage til siden igen senere.– Så smuttede du ud af min synsvinkel og jeg glemte alt om det, – men nu dukker du op igen – hvor fedt at se at du lever et godt liv og at du er igang med alt muligt. Jeg husker tydeligt mange aftener på radiofjeldet og Kristian på harmonikaen. Jeg husker din fanden i voldskhed og din mors tur til Kina – og jordskælvet. Vi havde sku´ nogle fede ungdomsår i Nuuk, – qitik i forsamlingshuset og Malene Ludwigs!!! – Jeg bor på Fyn, er efterskolelærer, ved at skrive afgangsopgave på PD. i materiel kultur og er nørdet med perlemorsknapper og andre tekstile ting. – Jeg har en søn på 16 og en datter på 22 – og livet er generelt dejligt. Jeg vil meget gerne i kontakt med dig, det kunne være sjovt at maile, snakke, ses engang.
    Har du regnet ud hvem jeg er ???? – nå, Anne Bloch Poulsen, boede i blok 10, i lejligheden over Malene, strikkede hønsestrik af stjålet garn fra brugsen – det bør du huske. Det var vi ret gode til !!! Min mail er [email protected] – mobil 28863375

Comments are closed.