Mojácar – Sopalmo – Carboneras

En kort dag. Vi havde egentlig planlagt at køre helt til Almeria, men da vi nåede Carboneras efter et par timers kørsel var det allerede ved at være godt varmt, og vi havde ikke meget lyst til at køre videre ind i landet i dagens varmeste timer. Vi har heller ikke travlt – vi skal bare være i Malaga om 8 dage – så vi fandt et værelse på et hotel lige ud til strandkanten. Et hurtigt bad og den sædvanlige klatvask (så vi har rent cykeltøj til i morgen), og så skal vi ud og tilbringe dagen på civiliseret vis, med at daske rundt mellem caféer og restauranter.

Turen fra Mojácar til Carboneras var temmeligt bakket, specielt de 4-5 kilometer op ad bakke til Sopalmo var seje at køre, men heldigvis lå der en restaurant på toppen hvor vi kunne dampe lidt af over en kop morgenkaffe og blive underholdt af den lille bys indbyggere der var ved at gå i gang med dagens gøremål.

Vores værelse på Hotel Donde Caparros (“En primera linea de playa”) et fint nok, men lidt aparte indrettet; Et stort, rektangulært rum på omkring 35-40 kvadratmeter, hvoraf badeværelset med et stort spa-badekar udgør knap halvdelen af det samlede areal. Der er ingen rigtige vægge mellem badeværelset og resten af rummet, kun nogle lave skillevægge bygget op med glasmursten, så det er lidt som at bo i et badeværelse med tilhørende seng, skrivebord, fjernsyn og minibar. Altsammen pænt og i god kvalitet, men nok ikke lige sådan vi ville have valgt at indrette det. Der er imidlertid også en bred altan i 1. sals højde med stole og et lille bord og strand og hav lige overfor, så resten af værelset kan (næsten) være lige meget.

4 thoughts on “Mojácar – Sopalmo – Carboneras

  1. Hej Lisa og Tom
    Lyder som en varm og dejlig tur i har kaastet jer ud i.
    Vi kommer til Malaga i morgen aften, d. 10. så vi kan måske mødes?? Vi bor i Torre del Mar og har mobilen åben for sms.
    Fortsat god tur.

    kh Bo

Comments are closed.