Águilas – San Juan de los Terreros – Villaricos – Puerto Rey – Garrucha – Mojácar

Jeg bliver skør, hvis jeg ikke snart finder ud af hvad der laver den lyd!

Vi startede tidligt igen i dag, og vi havde en smuk tur sydpå langs kysten fra Águilas til Almanzora-floden. Bjerge, Middelhav og kun mindre stigninger over småknolde på kysten, hvad mere kan man forlange? Måske lidt bedre ben, de var godt slidte ovenpå gårsdagens strabadser…

Syd for floden var kysten fuldstændig dækket med feriehuse – store grupper af villaer og rækkehuse, forsynet med hegn, bomme og vagtmænd samt skilte der på det bestemteste anbefalede uvedkommende at køre en anden vej. Og selvfølgelig de store til-salg skilte og reklamer for forskellige ejendomsmæglere og banker som vi er blevet så vant til at se i den slags områder. Vi sneg os til at følge kysten et stykke ad en af de “forbudte” veje, gennem næsten totalt affolket nybyggeri. Kedeligt, kedeligt.

Garrucha var mere spændende, masser af restauranter der var ved at gøre klar til det store søndag-eftermiddag rykind og en pæn stor fiskerihavn med tilhørende auktionshaller. Det er altså bare mere spændende at være i en by der har en eksistensberettigelse ud over turismen.

Cykeldagen sluttede i Mojácar hvor vi var fremme ved 13-tiden og fik et værelse på Parador-hotellet. Lidt dyrere (€80 uden morgenmad) end vi plejer, men vi havde en fælles fødselsdagsgave fra Lisas mor til gode som vi så brugte her. Rart at vi til en afveksling slipper for at cykle i eftermiddagsheden.

4 thoughts on “Águilas – San Juan de los Terreros – Villaricos – Puerto Rey – Garrucha – Mojácar

  1. Udfordring #1 – stadig ingen gas til kogeren…
    Udfordring #2 – alle butikker lukket i dag, det er søndag.

    Men vi prøver igen i morgen. Her er simpelthen for dejligt til bare at køre videre efter en enkelt overnatning!

  2. Nyd det, efteråret er virkelig kommet til DK, så der er ikke så meget cykelture at hente her, medmindre man er fan af modvind………..

  3. Åhhhhh… sikke skønt det lyder og ser ud! Jeg vil osse med! Nåh – vil nøjes med at cykle op til lækre hindbær i kolonihaven. Vejret er ikke så tosset og dufter af efterår og sol.

Comments are closed.