Torre del Mar – Benajarafe – Rincón de la Victoria – Málaga

Rincon de la Victoria

Den sidste etape for denne gang, på nyvaskede cykler og kørt i paradetempo som det passer sig for en Tour/Giro/Vuelta. Helt fladt hele vejen, og fra Rincón de la Victoria kunne vi køre langs stranden resten af vejen til Málaga.

el Torro

Nu har vi lige et par dage til at slappe af i Málaga inden vi vender næsen hjem for denne gang. Men det bliver ikke vores sidste cykelferie i Spanien – vi taler allerede om at komme tilbage til næste år og fortsætte hvor vi slap denne gang, fra Málaga videre vestpå og op gennem Portugal.

4 thoughts on “Torre del Mar – Benajarafe – Rincón de la Victoria – Málaga

  1. Øv, Hvorfra skal jeg nu få dagens solskinshistorier?
    God hjemtur og jeg glæder mig helt vildt til at høre mere om turen – måske foran en brændeovn i Sverige???

  2. Tak for at tage os med paa turen. Det har vaeret en fornoejelse. Jeg synes I er saa seje, og glaeder mig allerede til jeres tur naeste aar 🙂

  3. Kommer tit forbi hvor det nederste billede er taget.
    Jeg skal snart derned igen og nu glæder jeg mig endnu mere.

Comments are closed.