Salobreña – Almuñecar – Nerja – Torre del Mar

The View

Vi benyttede eftermiddagen i går til at klatre op til toppen af Salobreñas gamle bydel. Vejret var klart (og varmt), og der var en pragtfuld udsigt til alle sider fra den gamle borg øverst oppe, og til starten af søndagens rute. Vi kunne også se at vi ville komme til at arbejde fra morgenstunden i dag, og det holdt stik – vejen fra Salobreña over Almuñecar og hele vejen til Nerja var den ene stejle stigning efter den anden. Nedkørslerne var alt for korte, og så op igen. På plussiden var der ikke ret megen trafik (søndag morgen), vi mødte masser af af motionscyklister på søndagstur (og et par enkelte professionelle med følgebiler), og mange af vores medtrafikanter dyttede og vinkede opmuntrende når vi asede os op ad bakke i krybesporet. Og omgivelserne var rigtig smukke, når vi ellers orkede at nyde dem.

Vejen fra Nerja til Torre del Mar var til gengæld flad som en pandekage og fyldt med hoteller, ferielejligheder og turister – både indenlandske og udenlandske. Vi kunne sagtens være fortsat helt til Malaga (hvis ellers vejen bliver ved med at være flad), men Toms søster og svoger har lånt en lejlighed i Torre del Mar, så dem skal vi da hilse på. Når vi lige har fået vasket skidtet af os selv og vores tøj, altså.

2 thoughts on “Salobreña – Almuñecar – Nerja – Torre del Mar

  1. Malaga!
    Hvor må det være tilfredsstillende at passere mållinien efter en sådan tur.
    TILLYKKE TILLYKKE godt gået.

  2. @Hanne og Jørgen: Tak for det. Vi er nu ikke blevet trætte af at holde cykelferie endnu, men det er selvfølgelig også et godt tidspunkt at stoppe på, inden det bliver for meget

Comments are closed.