Jagten på overskud

har gjort mig helt kristelig Hvis det du plejer at gøre ikke virker, hvorfor så blive ved med at gøre det? Jeg prøvede i flere år på at overbevise mig selv om at jeg burde være glad og lykkelig, jeg havde jo alt, hvad jeg kunne drømme om. Men jeg *var* ikke glad. Så jobbet i en mellemstor organisation er nu skiftet ud med en helt anden type job i et lillebitte firma, og det store hus og haven er skiftet ud med en lejlighed midt i byen. Når jeg har fri, har jeg fri. Lejligheden er dejlig og praktisk indrettet, vi har overskud til andet end rengøring, vi har mere tid og lyst til at være sammen som familie end vi havde før. Arbejdsdagen er meget mindre stresset, meget mere overskuelig end i mit tidligere job. Og sjovere! Det der betyder noget for mig er at have det godt i hverdagen – de fylder trods alt mere end weekender og ferier – at trives i familien, at have tid til de ting, der interesserer mig og som giver mig energi. At flere aktiviteter er styret af lyst, frem for af pligt.