Castelldefels – Sitges

En kort, men meget behagelig nat på Hotel Canal Olimpic i Castelldefels. Vi gav €60 for et fint dobbeltværelse med aircondition og €15 for to gange morgenmad. Personalet var utroligt venlige og hjælpsomme, og vores cykler fik lov til at overnatte i ly for tordenvejret i et af hotellets mødelokaler. Kan bestemt anbefales, hvis man kommer på de kanter.

Vi startede sent, klokken blev næsten halv tolv inden det blev opholdsvejr og vi kom afsted. De første par kilometer kørte vi langs stranden, men derefter blev vi nødt til at køre op på hovedvejen for at komme videre mod mod Garraf og Sitges. Vejen er bred nok til at man kan køre der på cykel, men der er ikke mange centimeter til en meget bred rendesten og en klippevæg til højre, og bilerne passerer tæt forbi på den anden side. Spanske billister er heldigvis generelt meget hensynsfulde, og venter som regel med at passere til den modsatte kørebane er fri, eller til vejen bliver lidt bredere. Ikke den slags vej vi foretrækker, men heller ikke så slem som vi havde frygtet. Men hold da op hvor er der mange, høje bakker. Vi troede vi var i nogenlunde form, men det her var hårdt.

Vi besluttede os for at stoppe i Sitges, som ser ud til at være en hyggelig lille by. Vi har begge fået et meget tiltrænkt brusebad og rent tøj på, og nu skal vi ud og se byen på cykel – uden bagage!

One thought on “Castelldefels – Sitges

  1. Fedt at I er kommet igang og at vejret spiller med. Husk at prøve Xató når I nu skal ud og spise. Ha en fortsat super tur glæder mig til at læse og se mere af den.

Comments are closed.