Zen

Trænger du også til mere zen i din tilværelse?

Start med at overholde færdelsreglerne… Det giver sådan en ro i sindet!

I stedet for at stresse i trafikken og begå dumheder som at køre over for rødt (og nu er teknikken og viljen til at gøre en indsats mod det forresten ved at være på plads), cykle som et spøgelse eller en cykelprinsesse, krydse trafikerede gader 50 meter fra en fodgængerovergang og hvad vi trafikanter nu kan finde på. Den opførsel giver i hvert fald ikke ro i sindet, vel?

Næh, lad os følge med flowet. Bl.a. ved at bruge pauserne til at trække vejret og nyde tilværelsen.

Og satse på at forbedre trafikstrukturen og dermed også folkesundheden. Fornylig tilbragte jeg et par dage sammen med en ellers sund og rask kvinde, der pludselig var blevet ramt af et akut bronkitis og/eller astma-anfald. Hun beskrev det som kvalme i lungerne. Prøv lige at forestil dig hvordan det må være ikke at kunne trække vejret frit.

Jeg ønsker virkelig at København bliver den af alle verdens hovedstæder, der har det bedste storbymiljø. Jo før jo bedre. Biler der holder i kø gør mennesker syge…

2 thoughts on “Zen

  1. Godt forslag.

    Zen har jo i øvrigt en grundøvelse, der handler om kun at sidde. Skal man en enkelt dag nødvendigvis køre i bil, kan man måske kreere en zen-øvelse der handler om kun at sidde i kø.

Comments are closed.