Viktoriagade – nu med Mariahøne

Mariahønen, Viktoriagade 19B, København V

Udover Tante T, Salon Skaley, Meson España, Lille Istanbul, Indus (ja, og 7 Eleven og Plan E) og meget andet, så har vi nu også fået vores helt egen garnforretning i Viktoriagade. Og det er vi nogen der er rigtig glade for!

Mariahønen, Viktorigade 19B, København V

Mariahønen er flyttet ind i Viktoriagade 19B. Maria sælger de lækreste garner, og så holder hun strikkecafe hver onsdag aften fra kl. 19. Det koster 20 kr. at deltage, men så får du også te eller kaffe til strikkeriet.

PS – jeg nøjedes med at købe nogle nye strømpepinde i bambus, så jeg er udstyret til min næste flyrejse. Jeg skal ikke have konfiskeret flere redskaber…

8 thoughts on “Viktoriagade – nu med Mariahøne

 1. Hvor er det bare forunderligt, at man kan tiltrække lige de butikker i sin gade, man har brug for… ;-) Måske skal jeg også snart begynde at strikke.

 2. ved du hvad, det checkede jeg slet ikke… jeg gik faktisk ind fast overbevist om at i.dag.skal.jeg.ikke.købe.mere.garn.jeg.har.rigeligt… det med pindene havde jeg ikke taget højde for!

 3. Jeg havde slet ikke tænkt på at det var min tiltrækningskraft der var på spil… :-) og ja, selvfølgelig skal du da begynde at strikke.

 4. Hej Lisa,
  Vil rigtig gerne komme til strikkecafe og lære lidt fif fra dig ;o) Er du der onsdag d. 21.jan? Og hvad tid?
  Mvh Kristine

 5. I heard about it last time I was in KBH, but couldn’t find it. In Odense I visit Tante Gront in Vestergade. A great shop :)

  Send me an email when you can. We have to meet for coffe when you come, we don´t live far from Arinaga :)

Comments are closed.