Vasketøj…

Det er søndag, jeg er lige kommet hjem fra en uges ferie, det regner, og jeg vasker tøj.

9 thoughts on “Vasketøj…

 1. Skønne billeder, af et hverdags gøremål. Der er også noget over alle de forskellige vinduer.

 2. Tak!
  Jeg havde ikke planlagt at tage billeder af vasketøj, men jeg grinte lidt af mig selv da jeg begyndte at tage kameraet frem hver gang jeg så noget blafrende vasketøj… måske min underbevidsthed var igang med at planlægge store vaskedag?

 3. Meget sjovt idé og rigtige gode billeder som selv jeg kan se på min skærm. Jeg plejer ellers at have problemer med at se mange billeder, da de næsten altid er for mørke og kan ikke finde ud af at indstille skærmen, hvis det overhovedet er muligt. Har prøvet atl. :-)

 4. Pingback: Boing Boing
 5. Hej Lisa!
  Fandt din blog på google når jag søgte efter info om hvordan man kan tørre vasketøj udenfor sit vindue. Jag synes det ville vare så dejeligt da jag bor på 4.sal og ikke synes det er så sjovt at ha vasketøjet i stuen. Jag har sgu set på nogle steder i kbh at man tørrer vasketøj på den måden men ved ikke hvis man egentlig må det, ved du? Og hvor finder man så udstyret?

  Venlig hilsen
  Emma

 6. Hej Emma, jeg kender ikke andre løsninger end at sætte nogle store kroge fast udenfor vinduet, og så hænge et almindeligt klap-sammen-tørrestativ op… men jeg ved ikke om man må? Det kommer nok an på dem der ejer huset. De fleste steder må man kun have tørrestativer på altanerne.

Comments are closed.