Ugen der gik

Jeg begyndte at pendle. Jeg har fået varm mad til middag hver dag. Og til aftensmad. Mine kinder er runde. Jeg glemte at blogge. Jeg har husket at tage det daglige billede.

6 thoughts on “Ugen der gik

  1. Mon dette indlæg skal betyde at arbejde og pendling bliver prioriteret højere end bloggen?
    Det kan man vist ikke kalde en “bæredygtig udvikling”!!

    Nu må vi bede om flere (I)rene ord for pengene!

  2. @Irene – moblog? En telefonspasser som mig? Jeg kan da prøve, men ved ikke om tålmodigheden er til det… mine sms’er er jo også altid sådan nogen ja/nej-nogen…
    @Henning, jeg tror ikke det er en udvikling, det var snarere en indvikling, og den bliver snart udviklet igen.

    Det kom bare bag på mig, hvor udmattende det er at starte på en ny arbejdsplads. Nye omgivelser, nye kolleger, nye opgaver, og dertil et kystbanetog som jeg ellers altid kun har forbundet med festforventning og dernæst lettere overrisling. Nu er det noget med at udsøge sig hvilekupeen og proppe noget afslappende musik i øregangene. Formulere noget skriftligt? Måske når jeg er lidt mere erfaren pendler!

Comments are closed.