Uge 49

Kattegæsten er blevet hentet igen, men det har været en god uge med en meget kælen kat. Lidt for natteaktiv til en lille lejlighed, men det gik.

Med kattegæsten fulgte også en bil, og det var rart de dage hvor det regnede. Eller… faktisk var det virkelig træls at holde i kø, og i kø, og i kø. Så jeg skal ikke være bilejer i Storkøbenhavn :)

De sidste mange år har vi ikke fejret jul, men i år er vi inviteret til både julefrokost, æbleskivefest og familiejul, så vi øver os i julestemning. Bl.a. skal jeg have købt noget glanspapir, så jeg kan flette julehjerter:
Flettede julehjerte med navn
Økologisk julehjerte

Den. 1. december blev julestjernen hængt op. Den er lidt ensom, det er ikke helt det samme, som når det er jul i Grønland. Så bliver de karakteristiske rød-orange papir-stjerne med lys i hængt op i vinduer i både private hjem, virksomheder og kontorer. Selve stjernen er ikke specielt smukt, men det bliver utroligt stemningsfuldt, når der er mange af dem. Dét er indbegrebet af jul for mig.

Sammen med den treårige har vi også bagt småkager – det var et hit med færdig peberkagedej og et sæt med udstiksforme og kagerulle fra IKEA.