Uge 37

Jeg har checket om der er varme i rørerne. Det er der. Det er efterår.

Flickr har endelig fået styr på Camera Roll igen. Det har jeg savnet, siden opdateringen i maj måned, hvor båndene til Yahoo blev brudt (og tak for det). Jeg har brugt Flickr siden 2005 og synes Camera Roll er det bedste!

Top-meget-højt-på-listen-over-ting-jeg-ikke-forstår er boliger indrettet uden flydemøbler. Hvis der f.eks. kun er en sofa uden armlæn. Eller armlæn, man ikke kan bruge som hovedgærde/-pude til en middagslur. Lænestole, hvor der ikke er plads til at sidde med benene oppe. I det hele taget siddemøbler, som er beregnet til at sidde ‘pænt’ i, med benene placeret på gulvet. Ikke i mit hjem!

Jeg er begyndt at gå til yoga, mandag aften, lige rundt om hjørnet. Foreløbig har jeg kun været til en prøvetime, og den var god. Med stor sandsynlighed vil al bevægelse i morgen være forbundet med smerte.

Fredag den 13. klokken sent om aftenen cyklede jeg tværs over Amager Fælled, helt alene, kun ved fuldmånens lys. Jeg overvejede skam om det var sikkert, men valgte altså at gøre det fordi måneskin og mørke og ingen lygtepæle er helt fantastisk. Og det var det.

Dagen efter lærte jeg at der står en ballonhangar på Islands Brygge.

Jeg har lige tilmeldt mig et 10 km motionsløb. Jeg fortryder det muligvis, når vi når 13. oktober.

Man kan lære meget af virtuelle venner fra internettet: f.eks. har @Soofiya har skrevet klogt om det at fotografere fremmede mennesker i det offentlige rum.