Uge 36

I tirsdags parkerede jeg min cykel uden for en kirke på Østerbrogade i København. 3-4 timer senere opdagede jeg at jeg havde glemt at låse den. Så cyklede jeg hjem.

Denne uge har jeg bagt kage to gange, så nu har jeg næsten opfyldt min sædvanlige årskvote (3-4 kager, jeg er ikke nogen mesterbager). En venlig haveejer i vores nabolag deler ud af sit overflod, så jeg plejer at bage æblekager på denne årstid. Den ene af de to kager var dog en citruskage a.k.a. citronmåne, direkte fra Frk. Jensens kogebog. Den er god. Virkelig god. Og spist.

En strikket nederdel lyder måske kikset, men jeg har altså virkelig glad for min, som jeg strikkede på rekordtid, da jeg først havde fundet ud af hvordan den skulle konstrueres og hvordan den skulle se ud. Garnet købte jeg for mere end to år siden, da vi var på ferie på Nólsoy. Lækkert Snældan 2-trådet uld. Jeg blev færdig med den tirsdag aften, vaskede den onsdag og torsdag havde jeg den på for første gang.

Torsdag var #internetdagen, i år viste det sig at temaet (i hvert fald for de sessions jeg deltog i) var bæredygtighed, og det var jeg glad for. Der var også flere seje kvinde og færre all male panels. I pauserne talte vi bla. om pædagogik, toast og Epikur. Alt i alt i en god dag.

Min nye tandlæge (den gamle er gået på pension) synes at jeg er god til at passe på mine tænder.

Det gode ved at løbetræne regelsmæssigt er bl.a. at jeg kan deltage i 5 km motionsløb og synes om det. Desuden kan jeg uden problemer løbe en tur til Søborg for at tømme postkassen i min mors lejlighed, og løbe hjem igen.

Vi har passet kat i ti dage, og det var godt. Både at have kattegæst, og at sende den hjem igen, fordi kattebakke og nat-aktivitet (ikke hver nat, heldigvis). Indtil for nylig ville jeg rigtig gerne have min egen kat igen, men jeg har tilsyneladende ombestemt mig, og kan sagtens (vil hellere) nøjes med en dele-kat/besøgs-kat/kattegæst.