Tyve, TYVE, 20!

Den mindst ringe

I sidste uge var det Information jeg faldt i svime over. Avisen som aldrig oplever agurketid. Tværtimod har den lange artikler om væsentlige emner, masser af debat og tilmed smukt layout (både online og papir).

What’s not to like? Især når det er ferietid, hvor mange faktisk har tid til at læse avis.

I denne uge er det så P1s Orientering jeg vil hylde. Blandt andet med et indslag om Peak OilKlimaforandringer og tyngdekraft – “Vi skal ikke vente til den sidste dråbe råolie er hentet op fra undergrunden før alle de her ting sker – det er nok at vi indser at det vil ske en dag.” – og et indslag om Covenant of Mayors, som gav mig lyst til at flytte til Ringkøbing mettevuns.

Indtil jeg fandt ud af at også København er en blå prik på Google Maps, hvilket måske godt kunne være lidt mere synligt for byens borgere…. http://www.kk.dk/sitecore/content/Subsites/Klima/SubsiteFrontpage/HvadKanDuGore.aspx

Peak Oil Survivors

Og nu vi er igang med klimaet, så synes jeg at dronningen bør tie,  fremfor at udtale sig om noget hun ikke har gidet at sætte sig ind i!

Til gengæld skal min veninde Jennie skal ha’ et stort kram for at have søsat sin nye blog Confessions of a Climate Worrier – Honest reflections on the psychological aspect of living in the time of anthropogenic climate change.