The Sister Act – nu med bror

Nu har min far alle sine levende børn omkring sig. Her er stille og roligt det meste af tiden, for min far sover meget. Hjemmeplejen kommer 4-6 gange i døgnet for at hjælpe med medicin og sondemad og hjemmehjælp. Vi andre hjælper så godt vi kan, og vi hygger os sammen (jeg fik f.eks. en email fra min bror i aftes: “mere portvin? bare sig til”) og så sidder vi ellers med hver vores laptop og arbejder… indimellem. Dobbelt-trådløst-netværk gør det muligt.

Det er ikke rart at lære nye ord som: smertedækket, terminalerklæring, palliativt team. Til gengæld var det ret morsomt at den vikarierende natsygeplejerske forvekslede min bror med min far… min bror proteresterede noget, og hun havde nok heller ikke kunnet finde mavesonden på ham!

Og det vi ønsker os aller-allermest er en god hospice-plads. ASAP.

5 thoughts on “The Sister Act – nu med bror

  1. Det er godt at være sammen om at bære. Det er allerbedst, når man også deler historie og søskende må man aldrig underkende værdien af. Jeg håber tiden bliver god, trods de triste omstændigheder. Mine tanker er hos dig, Lisa.

  2. Og vores ønske går i opfyldelse, ser det ud til. Vi er meget taknemmelige, og glæder os til at se Hospice Søholm.

    Jeg *glad*for at have min søskende, og resten af min familie, og for min fars gode naboer.

  3. Det er godt at du ikke står alene, og sikkert rigtig dejlig for din far med alle sine børn omkring. Jeg håber hospice pladsen er den i drømmer om. Sender masser af positive vibes.

Comments are closed.