Sommeren tog røven på os, nu tager vi røven på sommeren!

Jeg husker stadig den sommer, hvor vi efter at have set en annonce med ovenstående indhold, endte med at sidde på restaurant og spise julemad – flæskesteg, and, rødkål, brunede kartofler, omvandrende julemand og alt det der – ikke i jule-måneden, men i juli måned. Det lykkedes, vi fik faktisk noget ordentligt sommervejr! Ideen er hermed givet videre. Og hvis man ikke er til den slags, kan man jo altid melde sig ind i en forening. Ingen kan vel have noget imod følgende vedtægter: 1. Foreningens formål er at gøre sig selv overflødig. 2. Foreningen opløses når formålet er opfyldt. Jeg vil i hvert fald gerne være med til at protestere mod noget så overflødigt som sommertid. Så hellere den ægte vare. Jeg ønsker mig sommer, gerne allerede i denne uge. Hvis ikke det kan lade sig gøre, så ønsker jeg mig tørvejr. Bare så blomsterne i haven kan klare at stå op, i stedet for at ligge ned.

Forresten, hvis du har problemer med kommentarfunktionen, så er du desværre ikke alene. Jeg håber Morten jeg snart får fikset den!

UPDATE: Så skulle problemet med kommentarerne være klaret. Skriv bare løs…