So long, Vesterbro!

Det allermest skræmmende ved at skulle flytte er faktisk de 14 dage som boligløse. Eller rettere, de 14 dage uden internetadgang.

Ja, vi skal flytte. Efter 8 år på hjørnet af Viktoriagade og Istedgade flytter vi til det der forstæderne. Først og fremmest for at få en billigere husleje, men også for forandringens skyld. Vi sorterer, rydder op, pakker, forærer ting væk, fordyber os i minder (ja, alle de gamle papirbilleder) og sorterer lidt mere. Det er anstrengende.
I Herlev er der så dejligt

Vi får meget mindre plads, så vi skal kun ha’ det vigtigste med – ligesom da vi flyttede til Vesterbro for 8 år siden. Dengang var vi 4 mennesker i et kæmpehus som skulle flytte ind i 100 m2 stor lejlighed. Nu er vi 2 der skal flytte til 55 m2. Det skal nok blive godt.

Når altså de 14 dage uden internet er overstået. Vi skal være ude af lejemålet 14 dage inden det udløber, så lejligheden kan blive sat i stand til den næste lejer. Vi har fået lov at låne et dejligt sommerhus i et skønt område, nær havet, men i et af de såkaldte sorte huller… vi overvejer skam at holde ferie, men det afhænger jo af arbejdsopgaverne, kunderne og hvor meget vi når inden da.