Siden sidst

har jeg spist mig mæt hos Grisobasovitz. Især blomkålskoldskålen med ristede kammuslinger var en himmerigsmundfuld (stor mundfuld), men desværre er stedet ikke røgfrit, ej heller opdelt, så vi var glade for at vi kom tidligt, og således kunne forlade stedet, da nabobordet blev indtaget af et heftigt storrygende ægtepar.

Vel hjemme skulle jeg liiige bruge computeren, men ak og ve, Lillefod havde det ikke godt, udstødte et par suk og nægtede at være laptop. Udbrændt.

Jeg har nu lært at jeg sover bedst, når jeg ved at der er taget backup af min computer.

Vågnede op lørdag morgen, og min første tanke var: Nå, så fik jeg da ryddet op i alle filerne… men så galt gik det alligevel ikke. Manden i huset fandt ud af at give den et bask det helt rigtige sted, og fik med møje og besvært kopieret og kopieret og kopieret.

Men jeg har være OFF hele weekenden, og det er sikkert meget sundt.

Søndag var det overskyet, gråt, tåget – men vi cyklede afsted mod Dyrehaven. Jeg vil ikke ærgre mig, men jeg havde for lidt tøj på…

På Strandvejen, lige der hvor Kunuunnguaq står og glor på Sverige (hvorfor gør han det?), ramte sommeren os, og da burde jeg nok ha' haft lidt mere tækkeligt tøj på. Og hat.

Pludselig myldrede Strandvejen med smarte topløse og lækre veteraner (biler altså), seje motorcykler og knap så seje knallerter.

Og tiden gik, og da vi kom hjem havde vi fået rigeligt med motion og frisk luft.

Siden gik det op for os, at vi vist nok også havde fået rigeligt med sol… når jeg ser mig selv i spejlet bliver jeg helt lækkersulten. Tankerne falder på friskkogte jomfruhummere og den slags!

Jeg ser åndssvag ud, det er farligt, det gør en smule ondt. Jeg prøver at fortrænge det. Ser mig omkring, og ser at jeg ikke er alene. Vi har allesammen fået for megen sol! God sommer.