Så pas dog på!

Det er mine! Jeg har lige købt dem! Lad være med at smide sådan med dem, de tåler det ikke!
Arghhh – kan de da ikke lære det?
Når jeg har brugt tid på omhyggeligt at stå og udvælge de 8 friskeste og lækreste eksemplarer, så skal superkvinden m/k altså ikke begynde at smide med MIN pose æbler, bare fordi hun har travlt og kassekøen er lang.
Stødte æbler smager bare ikke godt…
Faktisk kunne jeg indtil for et par uger siden slet ikke li' æbler. Jo, æbler i kager eller i salater eller i diverse varme retter. Eller tørrede æbleringe (det er guf!), eller revne æbler oven på havregrøden, jo – men utilberedte æbler brøds jeg mig ikke om.
Så smagte jeg et super-saftigt frisk Royal Gala æble, købt i Rema 1000, hvor de godt kunne finde ud af at behandle frugten nænsomt – og var helt solgt. Siden har jeg købt en del æbler, men er stadig allergisk over for melede æbler, stødte æbler, ormede æbler, runkne æbler… Og ingen andre supermarkeder som jeg frekventerer kan finde ud af at håndtere æblerne med respekt. Så Rema 1000 ved Vesterport vinder dysten.