Så kan hun lære det

Nå, jeg endte med at male færdigt samme aften. Udnyttede således fordelen ved at skulle blive oppe længe efter min normale sengetid, for at vente på den 12-åriges hjemkomst. Han er nemlig blevet begavet med et Wild Card og da han tilfældigvis var i Tivoli den aften hvor hans slagtøjshelte spillede, måtte han jo have lov til at være længe ude.
Så badeværelsesvægge og -loft fik det sidste lag maling, og blev om ikke rigtig flot, så dog meget pænere end det nogensinde tidligere har været. Nu mangler bare rør, radiator, dør m.m.

Det jeg lærte… var at sætte pris på moderne bekvemmeligheder. Såsom at når man har et badeværelse med rindende koldt og varmt vand, træk-og-slip (tryk-og-slip?), spejl på væggen og den slags – så er det også vældig bekvemt med elektrisk belysning. Også selv om vi er godt på vej til de lyse nætter.

Næste gang jeg skal vaske vægge af med grundrens, tror jeg nok at jeg vil huske at lade være med at sjaske helt så meget lige i nærheden af lampefatningen. Måske.

Nå, vi har da lys nu. Og vi har til overmål fået konstateret at vores i dyre domme installerede HPFI-relæ fungerer perfekt. Og stavlygten gør også. Og nu også lampen i badeværelset.

Det var en god weekend.