Så fik jeg sat mit aftryk

men ikke heeeelt på den måde jeg gerne ville….

Og:

Det er da utroligt, at et lillebitte skvæt rødvin kan spredes over så stort et område! Der var kun en lille sjat i glasset, da jeg rejste mig fra sofaen, og snublede i ledningen til den bærbare-med-trådløst-internet-men-for-lille-batterikapacitet-og-deraf-følgende-ledningsbesvær. Og der var faktisk stadig en trøstende tår i glasset efter snubleriet, så det kan ikke være mange ml, der røg ud af glasset.

Godt at biblioteksbøger er bundet solidt ind. Godt at svigerfars udgave af Jørgen Stein ikke blev ramt. Godt at bordet har en smudsafvisende overflade. Godt at computeren ikke blev ramt. Godt at jeg ved hvor sæbe, klud og spand er. Godt nok utroligt hvordan et råt fyrretræsgulv kan suge rødvin til sig… og hvor god jeg er til at skrubbe gulv. For anden gang i dag.