Så er det slut!

Det er simpelthen slut nu. Jeg gider ikke mere, prisen er simpelthen for høj. I mange år har jeg ligesom mange andre været pave-stolt (forøvrigt mener jeg at den næste pave burde være en kvinde) over at jeg mestrede kunsten at multitaske. Men efter at jeg to gange på en uge har lidt det nederlag at opdage at jeg ikke længere magter at gøre følgende tre ting på en gang uden konsekvenser, har jeg besluttet at nu må det være slut.

OK. De tre ting, jeg ikke længere kan udføre på en gang med tilfredsstillende resultat er: Drikke varm te med mælk i. Læse (f.eks. Alt for Damerne eller emails). Spise en skive rugbrød med torskerogn, peber og – ikke at forglemme – remoulade.

Nu gider jeg simpelthen ikke tørre mere remoulade af bordet/tøjet/bogen. Livet er for kort til multitasking!