Ryd op i dit rod

Karen Kingston har udgivet en ny bog ‘Bo Bedre med Feng Shui’ som bare er for meget (for mig). “Cocktailen af forurening, syntetiske stoffer, kemi, elektronisk forurening og andre kendte eller ukendte trusler hæmmer energiernes frie flow og …”, “Eliminer elektronisk forurening og jordstråler…” – her er det jeg står af.

Til gengæld er hendes forrige bog ‘Ryd op i dit rod med Feng Shui’ på tilbud nu, jeg fandt den hos Arnold Busck til 99 kr. Og den kan anbefales, den er fyldt med gode råd om oprydning. Feng Shui-interesserede kan læse hele bogen, andre kan nøjes med de praktiske afsnit.

Hvis du nu er interesseret i Feng Shui, så var det måske noget med en workshop hos Karen Kingston,der kommer til København i år?

Forresten, hvis dit rod er helt uoverskueligt, så er der hjælp at hente hos Kathrine.

Og hermed slut på alle reklamerne, nu vil jeg rydde op i kælderen!

2 thoughts on “Ryd op i dit rod

  1. Jeg kan ikke rydde op i mit eget rod og har brug for praktisk hjælp., hvor får jeg den?Jeg har læst bøgerne, og det har ikke hjulpet. håber på svar.

  2. Ha-ha, Claus! Jeg tror du hellere må læse Kys dit kaos… Det eneste der hjælper mod rod hos mig er at begrænse mængden af ejendele. Jo flere ting, jo mere tøj, jo flere dimser – jo sværere er det at holde orden. Fyld nogle sorte sække og aflever dem til en genbrugsbutik eller et loppemarked. Eller accepter rodet.

Comments are closed.