Red Light District

min røde lampe

ligger lige uden for vinduerne, og nu har jeg også fået min egen røde lampe (tak, Christiane!), men tag ikke fejl:

Jeg tror ikke på myten om den lykkelige luder.
Jeg synes at det er uværdigt for både mænd og kvinder, at der handles med menneskekroppe. Uanset om det er et ‘lækkert’ hus eller om det er lige hernede om hjørnet på et skummelt hotel eller i en portåbning.

Et bordel og prostitution i det hele taget er manglende respekt for andre menneskers liv, og hvis ikke det bunder i, så resulterer det nok i, manglende selvværd for de mennesker det går ud over.

Og jeg fatter ikke hvordan en mand kan se sin familie i øjnene, når han – ganske lovligt (i hvert fald i DK) – har frekventeret et bordel.

PS. Jeg undrer mig. Stadigvæk.

2 thoughts on “Red Light District

  1. Kære lisa, undskyld jeg har kopieret dit indlæg,uden at spørge om lov,UNDSKYLD-jeg bor selv på vesterbro,og har stor interesse i det problem,jeg skulle selvfølig have kontaktet dig,venlig hilsen Marian

Comments are closed.