Recessionsramt

Midt i en lavkonjunktur er det ikke en god idé at være ansat i et rejsebureau. Så det er jeg ikke ret meget længere… I stedet vil jeg nu bruge tiden på at se fremad. Jeg har masser af idéer, viden og færdigheder – og en rigtig god partner at arbejde sammen med.

Jeg kommer til at savne BilletKontoret, som er den arbejdsplads jeg har været gladest for at være på i mange, mange år – især de gode kolleger i ‘hjørnet’. Og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer!

5 thoughts on “Recessionsramt

  1. Lisa – Billetkontoret mister en fantastisk medarbejder og Stickleback.dk vinder en paa fuld tid. Commiserations and Congratulations paa samme tid. Jeg har stor tillid til dine evner og glaeder mig til at se dig folde dig ud som entrepeneur. :)

  2. Nøj, sikke et tab for Billetkontoret. ØV. Men som Tina omme i London skriver, en gevinst for Stickelback! Krydser fingre for al mulig positiv fremgang. Og hvis du skulle trænge til et hektisk job, for at tjene nogle hurtige penge……… Tolkegruppen, de mangler i den grad nogen med køligt overblik der kan tage deres telefoner. Krydser fingre for at alt går godt og bliver lige som du vil ha det. :o)

  3. Når en dør lukkes, åbnes altid mindst en anden…

    Jeg glæder mig til at se dig bruge dine eminente kompetencer og din store viden som webdesigner på fuld tid og for fuld skrue ;-)

Comments are closed.