Pizza med rejer

– eller pizza uden rejer? Det var samtale-emnet for familien på bussens bagsæde.

Manden ved siden af talte i sin telefon:

Nej, det skal jeg ikke. Sidste gang brækkede de 4 fingre på mig.

Da han puttede telefonen i lommen, blandede han sig i nabo-familiens samtale.
Barn: Men hvor stammer rejer fra, mor?
Fremmed mand: Rejer stammer altså ikke. Fakta kan rejer slet ikke tale. Jeg vil dog lige tilføje at det kommer an på hvordan man har det psykisk. Engang har jeg selv ført en længere samtale med en reje.
Mor til barn bryder sammen i hysterisk krampelatter.
Barn: Nej, se, Danmarks Største Spillehal! Jeg kan altså godt læse…
Fremmed mand: Jeg synes det ville være sjovere, hvis nogen reklamerede med Danmarks mindste spillehal.
Barn: ????????

Og sådan gik resten af turen til hovedbanegården, mens bussen sneglede sig afsted i myldretidstrafikken, og det blev bevist at latter smitter, og alle os der stod og sad som sild i en tønde bagerst i bussen – vi kedede os i hvert fald ikke.

Og hvorfor stod jeg overhovedet i den bus? Tja, selv om det snart er Jul og vi skal være søde ved hinanden, så har drillenissen på et tidspunkt mellem kl. 14.40 og kl. 17.55 lavet et forsvindingsnummer med min yndlingscykel eneste cykel. Lige uden for butikken. Pist væk var den.

Hvis ikke det er drillenissen, så må jeg jo se at få anmeldt det tyveri, og ellers få en masse motion, mens jeg går til og fra arbejde og sparer sammen til en ny cykel. For ta' bussen, det gider jeg godt nok ikke! Slet ikke når metroen bryder sammen og medfører totalt overload i alle busser…

Til gengæld havde min allerkæreste søster og min allerkæreste mand sørger for godt selskab og god mad og endda også god vin på House of Souls. Det var godt for vomme og sjæle.