{ Pay It Forward } Gaver på vandring

{ jeg vandrer efter Henriette ) – og retningslinjerne er: }

{ Jeg lover at sende en fin hjemmelavet gave til de første 3 personer, som skriver en kommentar her, og som vil være med til at sende gaver på vandring. Jeg ved endnu ikke hvad gaven vil være og jeg kan ikke love at du får den i morgen eller i næste uge, men du får den inden der er gået 365 dage – det lover jeg! Det eneste jeg beder dig om at gøre til gengæld, er at du selv sender 3 gaver på vandring ved at give det samme løfte på din egen blog. }

6 thoughts on “{ Pay It Forward } Gaver på vandring

  1. Det vil jeg da gerne være med i – og så har jeg også et incitament mere til at få installeret noget blogsoftware igen – det smuttede i en serveropgradering.

  2. Herligt. Jeg går straks igang med at nørkle ;-)
    Christiane, du går bare igang med at foto-blogge – register at wordpress.com og fyr løs.

Comments are closed.