BarCamp

Efter den første uge på fri fod, er jeg endnu mere optimistisk og positiv end jeg plejer at være.

I weekenden var jeg til min første BarCamp, og det bliver helt sikkert ikke den sidste. For dælen hvor var det sjovt! Skattejagt, præmier til vinderholdet, fede oplæg om alt fra OpenID og Hacker Spaces til Absinth – hvad mere kan man forlange? Nå, jo – god mad, musik, søde mennesker og en temmelig høj geek-factor. Alt det er BarCamp også leveringsdygtig i. Tusind, tusind tak til sponsorerne og til teamet, der organiserede det!

Denne uge er det så tid til Julebazar, og sørme om ikke også de Sjællandske Fåreavlere har tænkt sig at holde julemarked et sted i nærheden…

Arbejdsopgaver ser der også ud til at være nok af, og så er jeg gået igang med Drupal!

4 thoughts on “BarCamp

 1. Drupal? http://barcamp.dk bliver bygget i Drupal, og indtil videre har jeg ikke lavet noget som helst programmering selv, hvilket er ganske utroligt!

  Jeg har tænkt mig at gøre Drupal frameworket og konfigurationen til en slags “BarCamp Distro”, indeholdende alt det der skal til for at styre et community der er bygget op omkring en konference.

 2. Jeg er allerede ret imponeret over Drupal, og så har du lige forklaret hvad din futilitetsøvelse går ud på… det glæder jeg mig til at følge med i!

 3. Hej Lisa.
  Jammen så ses vi måske på Remisen, jeg har den glæde at sælge garn og andet godt fra pindene sammen med min veninde.
  God weekend
  Susan

Comments are closed.