Nyt kamera

skal jeg ha’. Først kunne det ikke gå for stærkt, men da jeg stod i forretningen med kameraet i hånden, så ville jeg alligevel godt vente lidt.
Susanne (som selv er en supergod fotograf) anbefalede et lille Sony Cyber Shot-kamera, og Susan anbefalede et Canon Powershot…Christiane har lånt mig sit Canon Ixus 40 og Aviaq lånte mig sit Sony DSC-W50. Snart får jeg lov at låne Ivalus Canon EOS 350D som er en noget større (og sikkert mere kompliceret) sag. Jeg skyder løs, men er endnu ikke blevet mindre forvirret. Det er meget lækkert med et kamera der er så lille at det kan ligge i jakkelommen eller i en lille dametaske – men det er jo også lækkert med en rigtig god zoom… Jeg skyder videre.


Test af 2 små digitale kameraer

Alle disse billeder er ‘point-and-shoot’ uden blitz, og uden at jeg har læst i manualerne. Og ja, i næste testrunde skal der nogle farver på.

Sidste nyt: Det endte med et Canon PowerShot A640, som jeg er meget tilfreds med!

4 thoughts on “Nyt kamera

  1. Hej Lisa, jeg er lidt nysgerrig – hvilket kamera endte du med at købe – hvis du har købt et endnu? Jeg har lige anskaffet os et canon eos 400, og jeg er fuldstændig begejstret over mit nye legetøj :-) men jeg skal godt nok lige øve mig lidt…

  2. Nope, ingen beslutninger endnu. Jeg har dog lånt et Canon EOS350 (lillesøsteren til dit – tillykke med det forresten!), det er bare ikke lige sagen. Jeg vil jo gerne have det med mig hver dag, og det er simpelthen for stort…

  3. Ja, det vil jeg give dig ret i. Hvis det er til lige at tage med, er det et skrummel.
    Søg og du skal finde :-) Fortsat god søgning.

Comments are closed.