Nye sko

Jeg er kommet til at købe et par nye sko. Min familie vil ikke følges med mig, hvis jeg tager dem på, så måske jeg skal kalde dem mine frihedssko? I øvrigt er det Joachims skyld det hele. Og min søsters. Men da først jeg havde prøvet dem – og det var kun fordi de var for små til min søster – så måtte jeg bare eje dem!

Vibram Fivefingers i str. 40 fra www.alun.dk

18 thoughts on “Nye sko

 1. De er fantastiske, jeg maa meget meget snart ud og proeve nogen – jeg kan nemlig finde dem her i naerheden ser det ud til.

  Jeg tror nu heller ikke min familie vil foelges med mig naar jeg har dem paa, men jeg gaar da heldigvis ogsaa meget alene :-)

 2. Hmmm – jeg ved nu heller ikke helt hvad jeg skal mene…men jeg kan sagtens forestille mig at de er behagelige og sunde for fødderne. Men jeg kan altså ikke helt lade være med at tænke på sure tær i gummisåler…..;-)

 3. Smukke – nej!
  Fede at gå i – ja!
  – og så kan de puttes i vaskemaskinen, hvis de skulle blive sure eller støvede eller klistrede.

 4. Ej, hvor er de fede! Sådan nogen vil jeg også have. Det vil næppe komme bagpå dem jeg kender, da jeg allerede går rundt med tåstrømper i klip-klapper (når det er for koldt til bare tæer men jeg ikke kan vente længere på at sprede tæerne)

 5. Må jeg spørge dig, hvordan dine passer din normale fodstørrelse? Jeg har nemlig lige fået et par hjem, men kan ikke finde ud af, om jeg skal have dem et nummer større??? (Vil jo bare gerne snart have lov at have dem på!)

 6. Hej Maria, jeg normalt str. 40, en sjælden gang str. 39, og aldrig str. 41 ;-) og mine fivefingers er str. 40… men mon ikke du har taget dine i brug allerede?

 7. Ha! ha! De er super sjove. Min kollega har også lige købt dem og hun er helt i himlen over hvor komfortable de er.

 8. Har brugt dem siden foråret 2007. De er uundværlige om sommeren. Har lige været i New Mexico, og der standser folk mig og spørger til skoene. I USA er folk meget ligefremme.

 9. hold da kæft hvor er de bare ugly .
  hvorfor gå med sådan noget ulækkert fodtøj?
  så ehllere bare gå i strømper så!

 10. Hej har selv et par, de er fantastiske, i sær hvis man har sjove tær der ik vil sidde hvor de bør. Hvor har du købt dine? ville gerne ha et par mere, men ka ik finde butikken igen..

  1. Jeg købte dem hos Alun – men jeg har nu ikke brugt dem så meget… men har planer om at bruge dem næste jeg skal i vandet hvor der er stenstrand!

 11. P.S. Der er et problem, de bliver nemt kolde, men tror jeg har fundet et svar på det! Der er jo også tåstrømper. Tænker om der er plads til et sådanne par så jeg m kolde fødder ka bruge dem i længere tid.

 12. Jeg syntes de er alt for fede, jeg har bestilt et par i blå med gul sål og et par i rød skind med hvid sål og et par sorte, jeg prøvede dem første gang i fredag i en sportsforretning og må indrømme de er kommet ind i mit liv for at blive

  til alle jer der siger de er grimme: har i nogensinde kogget på jeres egne fødder i åbne sandaler – det er sq de færreste der har pæne fødder – heller ikke i et par designersandaler!!

 13. Er der evt nogen der ved hvor man kan købe fivefinger strømper til en ordentlig pris, for jeg syntes personligt at 150kr er lidt pepret når man som jeg skal have mindst 7 par for at komme igennem en uge

Comments are closed.