Nej!

De er selv ude om det…

siger Lars Messerschmidt om de ca. 25 millioner af mennesker i Afrika der er HIV/AIDS-ramte. Vist nok i ramme alvor.

Jeg kan da blive så vred!

Den katolske kirke i Danmark har støttet bekæmpelsen af HIV/AIDS i Afrika med hele 10.000 kr. Ikke for at støtte brugen af kondomer til forebyggelse, men til medicinsk behandling af allerede smittede eller til omsorg til de efterladte børn, ifølge katpod.dk.

Det er vores pligt at hjælpe med økonomisk støtte, og afrikanernes egen opgave at sørge at hjælpen bliver brugt mest effektivt.

HIV/AIDS er som bekendt vidt udbredt i lande der ensidigt har satset på forebyggelse ved hjælpe af kondomer, og mere under kontrol i lande, der har sat ændret adfærd op som målsætning nummer et.

udtaler Erling Tiedemann.

Er det rigtigt?

Han taler videre om svangerskabsforebyggende midler – frugtbarhed i et ægteskab – kondomanvendelse indenfor ægteskab – at hverken sex før ægteskabet, voldtægt eller seksuelle sidespring er tilladt.

Han taler også om Billings metode som prævention (vel at mærke mellem ægteviet mand og kone) og at om at kondomer kun giver 80% beskyttelse mod smittespredning.

Ja, jeg sukker… men lytter, fordi ET sædvanligvis er et yderst fornuftigt menneske, der bestemt er værd at lytte til.

ET mener at han har dementeret den fordom at den katolske kirke ikke er med til at bekæmpe HIV/AIDS i Afrika. Det ødelagde Lars Messerschmidt jo så lige noget så eftertrykkeligt… Suk.