Nærmest Herman-agtigt

En ny evighedsgryde er i gang.

I går fik vi en lækker gryderet med kød i karrysovs. Komplet med tilbehør som basmatiris, mango chutney, ristet kokosmel, ananas og rosiner.

I dag fik vi en lækker indisk gryderet med masser af grøntsager. Faktisk var det en vegetar-ret, indtil resterne fra i går blev hældt i gryden.

Det smagte fantastisk, og fordi der igen i dag er rester – men ikke helt nok til at mætte hele familien – må vi jo finde på noget at fylde gryden op med i morgen.
Måske lidt broccoli eller kikærter eller kylling eller…

Smagen bliver bare bedre og bedre, og køkkenhygiejnisk er der heller ikke noget galt, bare maden bliver køles hurtigt ned, og varmet helt op næste gang. Faktisk forlænges holdbarheden, hver gang maden opvarmes.

Køkkenflow, kaldes det såmænd.

  • En rest tomatsalat kan kommes i kødsovsen næste dag, eller en god grydefuld suppe.
  • Stegte sild kan marineres.
  • Kartofler kan blive til brasede kartofler eller kartoffelmadder.
  • Ris kan blive til klatkager.
  • Biksemad.

Madrester skal spises, ikke kasseres!