Mor, mor, der er kommet en stær!

Dejligt at vågne i sin egen seng igen! Og at blive vækket af en stær – der lige uden for soveværelsesvinduet – checker stærekassen ud. Jeg håber, håber, håber at den slår sig ned her, for det er flere år siden vi sidst har haft stære i haven. Men stære er åbentbart, ligesom mange mennesker, på boligjagt her i Påsken, de er i hvert fald fløjet videre.

Haven, ja. I dag har jeg sået de første ærter, plantet hvidløg, lagt kartofler samt brændt et bål af. Det har været skønt vejr, varmt nok til at sidde og holde hvilepauser på en stol i solen, og nyde synet af alt det grønne der spirer frem. Selv de allestedsnærværende vorterod med deres gule blomster gør mig glad i dag! Skvalderkålen er også på vej frem, dem gider jeg ikke at være sur på, jeg vil i stedet vente til de bliver store nok, og så vil jeg SPISE dem…

Yngstebarnet går i shorts og t-shirt, selv om det er lige lovligt køligt til den påklædning, men OK, det er hans måde at fejre foråret på.