Min første feriedag

På min første feriedag vågner jeg tidligt, meget tidligt. Jeg har nemlig så mange ting jeg gerne vil, og nu har jeg jo tid til det! Det regner, det regner rigtig meget her på Vesterbro. Det gør ikke spor, for det er slet, slet ikke friluftslivsaktiviteter jeg har brug for tid til i dag (indkøbsturen klarer vi nok, iført gummistøvler og med paraply).

Båt synes at det er dejligt at jeg er tidligt oppe, men han er irriteret over at jeg ikke gad bruge mere end 13½ minut på at ligge og flyde på kludetæppet i køkkenet for at klø ham på maven. Til gengæld kan vi måske tage en fælles lur midt på dagen.

Om en hel del timer venter en superlækker brunch som Tom og Isak har planlagt og købt ind til. Jeg glæder mig, ikke kun til vores brunch, men til hele dagen, jeg nyder den allerede.

2 thoughts on “Min første feriedag

Comments are closed.