Midt om natten

blev vi sat af ved Ballerup station, og satte os for at vente på det næstsidste s-tog mod København H. Et par minutter inden det skulle trille ind på stationen lød det der DSB-pling-plang-signal i højttaleren samt ‘S-toget er aflyst. Næste afgang om 20 minutter’. Hvorefter toget ankom. Ikke helt autoritetstro steg vi på toget, selv om aflysningsbeskeden blev gentaget et par gange i højttalerne, og kørte hjem.

Det var nærmest som en tur i rutsjebanen. Glad fordi toget snart kommer. Sur fordi det er aflyst. Glad fordi det kom alligevel. Sur igen fordi aflysningen blev gentaget. Lettelse over at toget faktisk kørte (og at vi sad i det). Endnu mere lettede da vi stod af og fik fast københavnsk fortov under fødderne.

Bortset fra at fødderne (mine) ikke er til gå på for tiden p.gr.a. to store vabler, placeret under hver sin ‘trædepude’. Og at Istedgade er nærmest ufremkommelig på den tid af døgnet…

PS – tak for en dejlig aften der startede med kold chablis i glasset, og sluttede med at vi sad og grinte af de meget gamle billeder af os selv og hinanden!