Mème fra Néné

Hvad står øverst på din ønskeliste til jul?
Overraskelser. Indpakkede og med sløjfer på. Helst ikke for meget klisterbånd.

Hvem er din favoritperson i Matador?
Agnes. Helt klart Agnes.

Nævn et blæret fremmedord?
Translokationaritet.

Hvad var din senest købte CD?
Den sidste CD jeg købte var vist Swan Lees 2. CD (i 2004) Malene Mortensens Date With A Dream (i 2005). Jeg låner tit og gerne CDer på biblioteket, og lytter til dem i en månedstid… Christina Groth, Rasmus Nøhr er vist de seneste… men jeg lytter ikke til musik hver dag. Ord derimod!

Apropos musik, så genhørte jeg i dag The Pogues: And The Band Played Waltzing Mathilda. Awesome.

Hvor mange dage siden er det, du oprettede denne meme i forhold til da det blev startet, som er 15. november 2006?
Tja, dum-dum-da, 3 dage, hvis jeg ellers kan tælle.

Han startede, hun var den, jeg prikker MiM, Einstein og Aminus.