WordPress MeetUp

var – igen – en succes. Manden med nøglen kom for sent og havde meget travlt med at sørge for kaffe og trådløst netværk, Mr. WordPress DK bød velkommen, og derefter gik kikserullen rundt og alle præsenterede sig. Og så blev der snakket og geeket og hjulpet og grint og spist masser af chokoladekage (og kiks). Tak!

Jeg havde en aftale med et cykelløb og et fjernsyn, så jeg gik forholdsvist tidligt, men jeg glæder mig allerede til næste gang.

Havde forresten allerede opgraderet til (den engelske version af ) 2.5 helt uden problemer.

Flere billeder på Flickr.

2 thoughts on “WordPress MeetUp

 1. Hej Lisa

  Jeps, selvom Bøtter liiiiige sov lidt længe, så var det som sædvanlig en superhyggelig session med et meetup, kaffe og kage og en ny udgave af WP.

  Jeg havde heller ingen problemer med at opgradere med den engelske udgave på http://www.2ndblog.net. Men da jeg skulle igang med http://www.kenley.dk – og WP2.5 på dansk – gik det kun mindre godt.

  Jeg mistede alle mine små by-line finesser, danske datostempler osv. osv.

  Rene ‘Shevy’ (www.shevy.dk) gav mig det tip, at jeg skulle lave en kopi af default-temaet (som jeg stadig holder mig til) og så kalde kopi’en noget andet (man skal lige huske også at rette navnet i den første linje i CSS’en).

  Derefter skulle jeg vælge det ‘nye’ tema, og så justere det, som jeg ville have det.

  Det nye tema vil så IKKE blive overskrevet næste gang, jeg opgraderer. Ret simpelt, hvis man bare ved det… Og det gør jeg så nu, takket være Rene. Det er jo derfor, at vi laver meetup – for at fange sådanne småting.

  Hygge – Kenneth :-)

Comments are closed.