Mandag, mandag, mandag

Jeg vil ikke påstå at jeg er frisk og veloplagt (det bliver jeg om lidt!), men jeg har i hvert fald haft en dejlig weekend.

En film om prinsesse Dianas død? Nej, vel? Men da vi havde læst anmeldelserne og set forfilmen – måske alligevel? Og heldigvis, for det er en rigtig god film, den overhaler Prag på min liste, den ligger i Top 3 lige i rumpen på Volver og De Andres Liv.

Bagefter testede vi vinbar Malbeck. Ud over at den ligger lige om hjørnet er den helt store fordel at Malbeck er 100% røgfri. Skønt! Spændende indretning, god stemning, god vin og endda en bid mad til. Og stedet var fyldt op, mest med unge og trendy ny-københavnere (der var en del fynske og jyske røster at høre). Lidt dyrt, men godt.

Lørdag sov jeg længe, eller prøvede i hvert fald på det, gik en tur på Vesterbro, valgte den forkerte kø i Irma, lavede aftensmad og havde en stille og rolig hjemmeaften.

Søndagsfrokost hos min mor med tilhørende himmel-show; solskin, regn, hagl, solnedgang, blæsende skyer i alle farver.

pb121946.JPG

Weekendrengøring? Nej, det nåede jeg ikke…
Løbeture? Nej, det nåede jeg ikke…
Oprydning i papirbunkerne? Nej, det nåede jeg ikke…
Men pyt, jeg fik ordnet det vigtigste – afslapning, hygge og så lige et par ansøgninger.

Og er klar til en ny mandag.