Maj måneds travlhed

er en travl måned her i København. Det er næsten (men også kun næsten) lige meget at det er koldt, vådt og gråt derude, for jeg har travlt med lære nyt:

Klean holder en række foredrag om online markedsføring og webudvikling. Jeg har været til de to første i rækken (om Google og om Facebook) og vil også være stamgæst til de næste 3 foredrag med Roslyn Layton – hun ved virkelig meget om Evidence Based Marketing.

Denne weekend afholdes den første WordCamp i Danmark. Vi har tidligere holdt WordPress Meetups, men denne gang er det altså hele 2 dage.

På WordCamp skal jeg selv holde et oplæg om at blogge med billeder. Det er ikke et nørdet oplæg om teknik, men en hjælp til dig, der gerne selv vil igang med at fotoblogge så nemt som muligt. Søndag formiddag – godt at jeg som regel er morgenfrisk!

Næste weekend er det så tid til DrupalCamp… og i slutningen af måneden Community Day 2010 .

Jeg føler mig heldig. Heldig at kunne arbejde med det jeg synes er sjovt og spændende. Heldig at kunne arbejde som freelancer. Heldig at gode folk tager intitiativ til og arrangerer spændende begivenheder. Heldig at det ikke kun er maj måned der byder på en overflod af muligheder.

I april var der. f.eks. både #twedagsbar, Last Friday og Creative Commons Salon, og i juni venter GrundlovsaftenErzatz og endnu en #twedagsbar. Ses vi?