Madglad

er jeg. Da gemalen fornylig meldte sig ind i en bogklub for at kunne købe en opslagsbog billigst muligt, fik jeg lige sneget en kogebog med i velkomstpakken. Og sikken en kogebog. Godt nok er den gammel, men den er skam blevet opdateret. Pizza og lasagne havde jeg nu styr på i forvejen – i stedet har jeg kastet mig over den herligste (læs: nem, enkel og velsmagende) gullasch-suppe, skipperlabskovs og den slags. Og glædet mig over dette afsnit. Til kamp mod mavepiner af den kedelige slags…

Det næste jeg skal afprøve er den irske stuvning, det må lige være årstiden til det nu: lammekød, hvidkål, kartofler, porrer og 2½ time i en gryde, et drys persille og en skive rugbrød. Velbekomme!

Så pyt med at vi udover de 3 velkomstbøger vi selv havde valgt (incl. opslagsbogen, der var anledning til det hele), også fik smidt yderligere en bog i nakken med citater til enhver lejlighed. Bare ikke vores lejlighed; den røg hurtigt videre i cirkulation, for vi gider ikke eje noget vi ikke enten er glade for eller har brug for.