Arroz cubano – some like it hot!

I Valencia-regionen dyrkes og ris, og der spises mange ris. Vi forsøgte at undgå turistfælderne i Valencia, og havnede på en lille bar, Bar Royal, nær Estacio delNord/Bailén. Tom bestilte paella, jeg bestilte arroz cubana uden at vide hvad det var. Gode, kolde øl blev sat på bordet. Spanierne producerer rigtig gode alkoholfrie øl, der… Fortsæt læsning af Arroz cubano – some like it hot!

Kokosmakroner

2 æg 2 dl sukker 5 dl kokosmel 2 spsk mel – Tænd for ovnen, 175 g – Pisk æg og sukker godt – Vend kokosmel og mel i – Brug 2 teskeer til at sætte dejen i toppe på en bageplade med bagepapir – Kokosmakronerne bages ca. 12 minutter midt i ovnen Kan bages… Fortsæt læsning af Kokosmakroner

Kødsauce til spaghetti

Eller ‘sådan lærte mine børn at spise mange grøntsagter’. Det var også denne opskrift der lærte dem at lave mad, og det er de blevet gode til, begge to. 1 spsk olivenolie 5 løg, finthakkede 2 fed hvidløg, finthakket 1 kg hakket oksekød, så magert som muligt 3-4 stilke bladselleri, fintsnittede 2 gulerødder, fintrevne eller… Fortsæt læsning af Kødsauce til spaghetti