Lang weekend

På en eller anden måde er dagene gledet ud i hinanden, eller også var sidste weekend bare så dejlig, at følelsen holdt meget længe.

Det var fredag, vi spiste god mad sammen med gode venner, var en tur i biografen. Det var lørdag, jeg fik besøg af en veninde fra England, vi hyggede os og slappede af og havde det rigtig rart. Lørdag aften med en god flok veninder og masser af gode samtaler. Søndag med mere hygge og afslapning og fortovscafe i solskinsvejr. Det var mandag med arbejde og yoga. Det var tirsdag, bare hverdag. Og så videre. Så var det fredag med skøn suaasat hos Aanaa, lørdag med rengøring og gæster til aftensmad. Så er det pludselig søndag, med latinsk højmesse, solskinsvejr, bollebagning, hjemlig hygge – og hov, har det slet ikke været hverdag?

Jo, det har bare været en rigtig dejlig uge, jeg glæder mig også til ugen der kommer! Det er skønt, når det er livet – hver dag – hverdagen, der er godt, og ikke kun noget, der skal overstås, for at nå frem til weekenden, ferien, noget andet…