Kvalificeret til helbredsproblemer

Helbredsproblemer er ikke noget, der falder ned fra himlen og rammer tilfældigt. F.eks. er ryg- og knæproblemer noget man kvalificerer sig til at få, bl.a. ved at stå og gå forkert på sine fødder.

Også stress går direkte i lænden, eller op i nakken og ud i skuldrene, og det hele stammer fra ryggen. Ryggens balance er altafgørelsen for at resten af vores krop har det godt, så rygsøjlen skal være i orden.

Hvilket minder mig om at jeg vil igang med at motionere igen. Snart. Det er ikke nok med 2 x 10 minutters cykeltur dagligt kombineret med 8-10 foran en computer… vel?

Jeg synes bare ikke at motion for motionens skyld er særlig sjovt. Jeg kan li’ at gå eller cykle, hvis jeg skal et sted. Har aldrig brudt mig om boldspil (ja, jeg er en brilleabe). Yoga eller gymnastik er OK, det skal bare være et sted og et tidspunkt der passer ind i mit program – og det gør det desværre ikke dette efterår. Nå, men nu vil jeg bruge resten af min frokostpause til en travetur!

Citatet er fra Bettina Delfs.

2 thoughts on “Kvalificeret til helbredsproblemer

  1. Yoga er fantastisk til rygspændinger, ‘museskuldre’ (du kender det garanteret!?) og generel kropstræning. Jeg har købt en bog med medfølgende CD-ROM – husker ikke navnet, men der er vist flere derude. Efterhånden bruger jeg kun lydgennemgangen – og træner præcis når det passer ind i min travle hverdag.

    mvh, Helene

  2. jo, jeg er også meget glad for yoga, og jeg har en CD af af Jon Kabat-Zinn med både mindfulness meditation og yoga-øvelser – den er perfekt til hjemme-yoga. Og tak for puffet, det er jo selvfølgelig det jeg skal genoptage!
    Faktisk har jeg ikke haft museskuldre i årevis, men jeg bruger også mest en laptop uden mus, eller en mousetrapper.

Comments are closed.