Kære Brevkasse

Min kat har skæl, og da katten har sort pels, er det meget synligt, og derfor et problem. Hvad skal jeg gøre? Min svigersøn har tilbudt at vaske katten i skælshampoo, men da jeg frygter at den så i stedet bliver muggen, tror jeg ikke at det vil være den bedste løsning. Hvad skal jeg gøre?

Når en kat er blevet striglet

PS – det hjælper ikke at strigle katten, det medfører blot et tillægsspørgsmål: kan man spinde strikkegarn af en kat?

2 thoughts on “Kære Brevkasse

  1. Os der egentlig ikke er vilde med katte har nu alligevel en mening om skæl …

    Fiskeolieholdig kost kunne evt. hjælpe. Båtten smørrer sikkert ikke godt selv.

    PS. Jeg ønker mig ikke noget spundet af kattehår …

  2. Jeg ved at Båt holder meget af sardiner i olie, men ellers står menuen på dyrlægens dyreste specialfoder – ellers får det plagede kræ urinvejsproblemer med tilhørende støjproblemer for hans omgivelser… det er aldrig kedeligt at være Båt-ejer. Forresten, tror du ikke at vi kunne kreere nogle meget kunstneriske hårpynt-dimser af katteuld og glasperler? Eller noget?

Comments are closed.