Julestress

eller julehygge? Hvordan har du det lige nu?

Har det nogensinde været hyggeligt at være til klippeklistre-dag i vuggestuen? Eller flad blomberg og kanonkugle-æbleskiver på slatne paptallerkener i fritteren? For ikke at tale om julekoncert i den lokale musikskole? Og gymnastik-/fodbold-/svømmeholdet? Og julefrokost på arbejdspladsen, julefrokost med familien, julefrokost med vennerne…. og AD, hvor julen hænger en langt ud af halsen!

En af de helt store fordele ved at børn vokser op er, at de pludselig ikke længere vil ha' forældrene med til diverse jule-'hygge'-arrangementer. Det er ret fornøjeligt.

Julefrokosten på arbejdet har vi udskudt til engang i januar, hvor vi regner med at vi trænger til noget opkvikkende. Og det har vi tænkt os at få down under.

Gavekalenderen til ungerne har vi helt droppet, i stedet får de adventsgaver (bare det var mig!).

Julekortene er indkøbt, men ikke skrevet endnu. Og hvis vi ikke når det inden jul, så pyt da. (På posthuset købe jeg julekort med julemærke-motivet på, så selv hvis de aldrig bliver skrevet, så går det til et godt formål).

Men de sidste julegaver må jeg nok hellere få købt/lavet, faktisk har jeg måske lidt travlt alligevel? Men julestress – nej!

I dag skal vi til familie-julefrokost – det første julearrangement i år – og vi glæder os! Og glæder os til lillejuleaften, hvor svigerfar kommer, julemorgen, hvor vi skal være sammen med min mor og min søster, og til juleaften, hvor vi skal være sammen med svigerfamilien. De dage skal der virkelig jules igennem med hygge, levende lys på juletræet, julegaver og god mad!