Jeg river mig i håret

Jeg er ved at blive gråhåret… men nej, det er ikke derfor jeg river mig i håret. Men jeg savner fornemmelsen, og mulighederne, og besparelsen, og skønheden, og ja – græsset er altid grønnere på den anden side af hækken! Det har været nogle frustrerende måneder… Men jeg arbejder målrettet på – efter at jeg i mange år har været korthåret, endda i perioder meget korthåret – at blive langhåret igen. Lige nu er jeg kommet til det punkt, hvor det skiftevis ikke er til at holde ud, eller meget flot. Hvilket er en meget bedre oplevelse end i de måneder, hvor det bare har set skrækkeligt ud, kikset og grimt og sjusket.
Så jeg river mig i håret for at få det til at gro lidt hurtigere.
Glæder mig over alle de penge jeg sparer i frisørbesøg.
At jeg ikke behøver at vaske hår hver morgen for at styre morgenhåret.
Glæder mig til at jeg snart kan sætte håret op til fest!
At min hårfarve stadig er smuk, også med sølvstænk/fartstriber.
Og til mit næste frisørbesøg, der nok ligger nogle måneder frem i tiden, hvor jeg 'bare skal ha' studset spidserne' :-)