Jeg har travlt for tiden

Jobbet skal jo passes.

Så er der Tour de France som er noget af en tidsrøver, men heldigvis på en meget fornøjelig måde. Undtagen når jeg ser det på Sputnik, så nærmest sprutter jeg af irritation over det elendige produkt. Ja, ELENDIGT. Begejstringen er heller ikke stor når det kommer til TV2s ‘underholdende’ indslag med Rolf og Ritter på cykel, Mikaels far og mor hjemme i stuen, kedelige interviews på dårligt engelsk – jeg vil meget, meget hellere se cykelløb! Eneste plus er Henrik Jul Hansen i Tour-studiet, han ved virkelig meget om cykelløb. Og norsk TV er redningen når TV2 bliver for uudholdeligt (tænk, de sender nyheder og formel 1-ræs og den slags midt i TdF-transmissionerne). Og så om aftenen skal jeg også lige se Aftentour, lige indtil de begynder med deres Danske Spil-pjat. Bortset fra alt det jeg her brokker mig over, så er jeg altså meget glad for at følge med i TdF.

At være bestyrelsesmedlem forpligter også, så jeg har bl.a. haft travlt med en ny blog og masser af planer om nye, spændende medlemsmøder.

Og hjulpet Signe med hendes vendbar.

Og så om et par dage er det ferietid…