Jeg har ingen hemmeligheder

men da jeg holder meget af Karen, så prøver jeg alligevel at grave otte knap så almindeligt kendte sandheder om mig selv frem:

  1. Jeg spurgte engang ‘Hvordan lærte vi egentlig folk at kende, dengang før internettet?’ og en ung mand svarede at det kunne han ikke huske, han kunne faktisk ikke huske at der nogensinde ikke havde fandtes et internet. De fleste af mine nuværende venner og bekendte har jeg enten lært at kende via internettet – mailing lister, blogging m.m. – eller gennem arbejde og uddannelse… og naboskaber.
  2. Jeg er slikkræsen. Favoritterne er labre larver, jordbærruller og så de der sukkerfrie Werthers. Jeg spiser aldrig vingummi, sort lakrids og blød nougat.
  3. Jeg kunne godt finde på at hoppe på en flyver i morgen for at være med hvor det sker, nemlig på 22 Fleet Street i London. Men jeg gør det nok ikke.
  4. Jeg er hypokonder, men da jeg synes det er lidt flovt og temmelig træls, snakker jeg ikke så meget om alle mine symptomer. Jeg nøjes med at sidde og surfe på nettet, og ender hver gang med at tro at jeg fejler et eller andet kronisk, alvorligt, dødeligt, forfærdeligt. Lige indtil jeg heldigvis glemmer alt om det igen og alle symptomerne forsvinder igen.
  5. Jeg ville hellere stemme på Enhedslisten end på Venstre. I virkeligheden er jeg meget vægelsindet og stemmer sjældent på det samme parti 2 gange i træk. Og dog, det har jeg faktisk gjort de sidste par gange. Måske er jeg ved at blive gammel?
  6. Min yndligsblog p.t. er I Can Has Cheezburgers? – det er i hvert fald altid den jeg kigger først på når antallet af ulæste RSS-feeds er oppe i det røde felt. Så måske er det ikke min yndlingsblog, men blot en overspringshandling?
  7. Jeg blogger meget, og holder nok ikke op lige foreløbig. Jeg blogger også hos Webgrrls, sjælden gang hos Det Enkle Liv og jeg har planer om en grønlandsk blog (ikke på grønlandsk, men hosted i Grønland), samt en geeky webdesign blog og en knap så geeky webdesign blog.
  8. Og nej, jeg er ikke halvt grønlænder. Jeg er både grønlænder og dansker!

Hvis du endnu aldrig er blevet tagget, så send mig en diskret mail, så skal jeg nok tagge dig!

One thought on “Jeg har ingen hemmeligheder

Comments are closed.