Jeg hader helligdage!

Især hader jeg 2. Pinsedag. Øv, øv og 3 gange øv.

Eller måske hader jeg mig selv, fordi jeg glemte det igen.

Den lækre lyd af morgenavis-der-skubbes-ind-ad-brevsprækken, afløses af håbløs ærgrelse over at blive forsynet med et 'formiddags-blad'. Jeg mener, jeg kunne jo bare huske at afbestille avisen denne dag. Og de få andre dage om året. Jeg kan bare aldrig huske, hvilke dage det er.

Hvis jeg havde lyst til at læse en skod-avis, kunne jeg vel finde ud af at købe den? Jeg har jo netop valgt at abonnere på en rigtig avis, fordi jeg IKKE vil læse skodaviser. Kan de da ikke forstå det?

Nå, jeg vil brygge mig et krus te, sætte mig ned og bladre den igennem, hvem ved, det kunne være at jeg blev behageligt overrasket. Håbet er lysegrønt, fuglene synger og jeg gider ikke være sur, vel?